Tapijt Wassenaar

Bent u op zoek naar nieuw tapijt Wassenaar en omgeving? Bij de Witte Molen bent u dan aan het juiste adres. Dit namelijk doordat de Witte Molen staat voor:

  • Groothandelsprijzen voor bedrijf en particulier.
  • Grote collectie tapijt, vloerbedekking, laminaat en pvc vloeren.
  • Ook hebben wij een uiterst goede leg service, snelle oplevering.
  • Scherpe prijzen grote merken, altijd een aanbieding!

Bij de Witte Molen hebben wij diverse merken tapijt. Altijd wordt uw nieuwe tapijt keurig gelegd, zonder dat wij de rommel achter laten bij u. Meer weten? Kom dan naar onze uitgebreide showroom  in Zoetermeer aan de eerste stationsstraat  46 A op vrijdag of zaterdag voor de wisselende scherpe aanbiedingen.

Tapijt Wassenaar

De Witte Molen is een leverancier van tapijt met gemiddeld 100.000 m2 vloerbedekking in vinyl, tapijt, pvc en laminaat op voorraad. Deze voorraad is gepositioneerd op 3 locaties in het land.

Sinds 1973 is de verkoop aan particulieren van zijn eigen collectie maar ook van collega hun collectie gestart. Uitgangspunt van het aanbieden van deze collectie is 1e keus producten tegen marge verkoop prijzen.

De producten waar de Witte Molen mee werkt zijn voor 90% Europees kwaliteitsproducten die vervaardigd zijn onder strenge kwaliteit- en milieu voorschriften.

Kom gerust eens langs een laat u overtuigen van het beste wat de vloer industrie u te bieden heeft. Indien u vragen heeft over het aanschaffen van een tapijt Wassenaar of omgeving raden wij u aan om langs te komen in onze showroom of bel naar 079-3165755

Naast tapijt leveren wij meerdere soorten vloeren in Wassenaar zoals o.a. vloerbedekking, pvc vloeren, laminaat en nog veel meer soorten vloeren.