Op zoek naar PVC Vloeren Berkel en Rodenrijs ?

Zoekt naar kwalitatieve PVC Vloeren Berkel en Rodenrijs ? U wordt bij ons geholpen door een vloeren specialist. Deze kijkt naar de volledige wens van u als consument.  De duurzaamheid en kwaliteit van het product is voor de Witte Molen erg belangrijk. Wij willen dat u met onze PVC Vloeren Berkel en Rodenrijs lang tevreden bent. Van onze PVC Vloeren Wassenaar kunt u jaren veel woonplezier hebben. Dit dankzij de hoogwaardige kwaliteit en uitstekende legservice.

Waarom PVC Vloeren Berkel en Rodenrijs  aanschaffen bij de Witte Molen?

  • Grote collectie met PVC Vloeren en een gedegen advies;
  • Groothandels prijzen voor bedrijf én particulier.
  • Snelle oplevering;
  • Grote merken, altijd een aanbieding!

Kom dus direct langs bij onze showroom in Zoetermeer aan de eerste Stationsstraat 46 A.

Heeft u vragen over onze PVC Vloeren Berkel en Rodenrijs ? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Bel naar 079-3165755

Groothandel PVC vloeren Berkel en Rodenrijs

De Witte Molen is een groothandel in PVC vloeren met gemiddeld 100.000 m2 vloerbedekking in vinyl, tapijt, pvc en laminaat op voorraad. Deze voorraad is gepositioneerd op 3 locaties in het land.

Sinds 1973 is een verlengstuk van de groothandel de verkoop aan particulieren van zijn eigen collectie maar ook van collega hun collectie. Uitgangspunt van het aanbieden van deze collectie is 1e keus producten tegen marge verkoop prijzen.

De producten waar de Witte Molen mee werkt zijn voor 90% Europees kwaliteitsproducten die vervaardigd zijn onder strenge kwaliteit- en milieu voorschriften.

Kom gerust eens langs een laat u overtuigen van het beste wat de vloer industrie u te bieden heeft.

Indien u vragen heeft over het aanschaffen van pvc vloeren Berkel en Rodenrijs  of omgeving raden wij u aan om langs te komen in onze showroom of bel naar 079-3165755

Onze showroom pvc vloeren Berkel en Rodenrijs is geopend op:

Vrijdag:                                            09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag                                          10.00 tot 16.00  uur

Naast pvc vloeren leveren wij meerdere soorten vloeren in Berkel en Rodenrijs zoals o.a. vloerbedekking, tapijt, laminaat vloeren