Grote collectie laminaat Zoetermeer

Zoekt u naar een nieuwe laminaat vloer in Zoetermeer en omgeving? De witte molen  is de specialist voor laminaat Zoetermeer. Onze voordelen even op een rijtje;

  • Grote collectie met Laminaat, vloerbedekking, Pvc vloeren, tapijt;
  • Groothandels prijzen voor particulier en bedrijf
  • Ook hebben wij een goede service voor het leggen van uw vloerbedekking;
  • Scherpe prijzen grote merken, altijd een aanbieding!

Bij De Witte Molen  hebben we een uitgebreide collectie laminaat. alle soorten, maten en kleuren. We kunnen uw keuze afstemmen op uw interieurwensen. Daarnaast geven wij u ook graag een goed advies over de te gebruiken laminaat soorten en kwaliteiten. Ook leveren wij tapijt, vinyl, vloerbedekking en pvc vloeren.

De Witte Molen laminaat Zoetermeer;

De Witte Molen is een groothandel in laminaat met gemiddeld 100.000 m2 laminaat, vloerbedekking in vinyl, tapijt en pvc vloeren op voorraad. Deze voorraad is gepositioneerd op 3 locaties in het land.

De producten waar de Witte Molen mee werkt zijn voor 90% Europees kwaliteitsproducten die vervaardigd zijn onder strenge kwaliteit- en milieu voorschriften.

Wij bieden als groothandel een hoge kwaliteit laminaat voor een uiterst scherpe prijs, dit in combinatie met een gedegen advies en onze evaren vloeren leggers levert een mooi kwaliteits product op tegen een superlage prijs voor onze particuliere klanten en zakelijke klanten.

Kom gerust eens langs een laat u overtuigen van het beste wat de vloer industrie u te bieden heeft. De witte Molen heeft een showroom in Zoetermeer aan de eerste stationsstraat 46 A, u kunt de showroom op vrijdag en zaterdag bezoeken of een afspraak maken voor een andere dag.

Naast  laminaat leveren wij meerdere soorten vloeren in Zoetermeer zoals o.a. tapijt, pvc vloeren,  en nog veel meer soorten vloeren.